Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΕΝΤΙ 26-6-2022

Αποχαιρετιστήριο γλέντι με την ευκαιρία της λήξης της πολιτιστικής χρονιάς, στην Ένωση Κρητών Αμαρουσίου “Ο Κρηταγενής Ζευς”.

Ευχαριστούμε όσους ήταν κοντά μας όλη τη χρονιά, όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς και τους περίοικους της γειτονιάς για την ανοχή τους.

Το γλέντι πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία και την ουσιαστική βοήθεια (φαγητά, εξοπλισμός, προσωπική εργασία, κλπ) του Αντιδημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και της ταβέρνας “Ασβεστόλακος”.

Να αναφέρουμε την υποστήριξη των Κεραμιστών Αμαρουσίου και του προέδρου Νίκου Βαλλάτου (καρέκλες), του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και του προέδρου Πέτρου Κόνιαρη (τραπέζια), των συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου και του προϊσταμένου Δημήτρη Κριτσωτάκη (φορτηγά, μεταφορά εξοπλισμού), του ψητοπωλείου “Πιταστέρι” και του Γιώργου Βρέντα (τυρί), των κρητικών προϊόντων “Καπρής” και του Μανούσου Καπριδάκη (ρακή), του συνεργείου αυτοκινήτων Τσικριτσάκης και του Κώστα Τσικριτσάκη (ρακή), καθώς και του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης και του προέδρου Βασίλη Μουρτζανού (ηχητικά), τους οποίους ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μουσικούς που μας ψυχαγώγησαν αφιλοκερδώς. Τον Γιώργο Πατεράκη στη λύρα, τον Ανδρέα Δερμιτζάκη στο λαγούτο και τον Γιάννη Μανιουδάκη στην κιθάρα.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και με το καλό να σμίξουμε το Φθινόπωρο

 



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.