Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΣΙΝΕΜΑ! "Μια οικογενειακή υπόθεση"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                                                                          
«ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ»

                                                                                                             
Μαρούσι, 24 Φεβρουαρίου 2015

Η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «ο Κρηταγενής Ζευς», ο Σύλλογος Κρητών Πεύκης-Λυκόβρυσης «ο Τάλως» και ο Σύλλογος Ανωγειανών της Αθήνας «ΤΟ ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟΝ» σας καλούν στην προβολή της ταινίας «Μια Οικογενειακή Υπόθεση», στις 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 8:15 μμ, στον κινηματογράφο ΔΙΑΝΑ, Περικλέους 14, Μαρούσι. (Τηλ. 6977265425 – 6948875726)
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς της ταινίας και κρητικό κέρασμα.
Οι Ξυλούρηδες είναι η πιο γνωστή μουσική οικογένεια της Ελλάδας. Από τον θρυλικό Νίκο Ξυλούρη και τα αδέρφια του, τον φημισμένο λυράρη Ψαραντώνη και τον δεξιοτέχνη λαουτιέρη Ψαρογιάννη, μέχρι τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους,  τρεις γενιές μουσικών κρατούν  ζωντανή τη μουσική παράδοση της οικογένειας και την μεταφέρουν σε χιλιάδες θαυμαστές ανά τον κόσμο.
Η ταινία μεταφέρει τον θεατή στην Κρήτη, εκεί όπου η μουσική παράδοση βιώνεται καθημερινά  μέσα από τις γιορτές, τους γάμους και τα πανηγύρια.
Από τα ορεινά τοπία των Ανωγείων μέχρι τις ερήμους της Αυστραλίας, ξεδιπλώνεται το πορτραίτο μιας οικογένειας που έχει τη δύναμη να θυσιάσει – και να κερδίσει – τα πάντα μέσα από τη μουσική.


Τα Δ.Σ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.